راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

جزئیاتی تازه از پرونده مرگ مشکوک جوانی که در روز تولد ۱۷ سالگی‌اش جان باخت

  • کد خبر: ۲۲۵۳۷۳
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
جزئیاتی تازه از پرونده مرگ مشکوک جوانی که در روز تولد ۱۷ سالگی‌اش جان باخت
ماجرای این پرونده به شامگاه جمعه هفتم اردیبهشت بازمی‌گردد؛ جایی که یک پسر جوان با سطح هوشیاری ۴ جی‌سی‌اس، با آمبولانس اورژانس به بیمارستان ولایت مشهد منتقل شده بود. وضعیت ظاهری او نشان می‌داد که احتمالا بر اثر سقوط از بلندی و ضربه شدید به سر بیهوش شده است. تلاش پزشکان برای درمان او بی‌نتیجه ماند و صبح دوشنبه به‌علت شدت جراحات جانش را از دست داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از لحظه‌ای که حسین، جوان هفده‌ساله مشهدی، در بیمارستان ولایت مشهد جان باخت، تا دستگیری چهار جوان دیگری که آخرین شاهدان هوشیاری او بودند، کمتر از دوازده ساعت گذشت. افسران کلانتری معراج توانستند شبانه امیرحسین، بهزاد، احمد و مرتضی را به‌دستور بازپرس جنایی دستگیر کنند. این افراد که همه هم‌سن و هم‌محله‌ای بودند، دیروز درحالی برابر مقام قضایی قرار گرفتند که مدعی بودند در مرگ رفیقشان هیچ نقشی نداشته‌اند و او بر اثر یک حادثه کشته شده است.

ماجرای این پرونده به شامگاه جمعه هفتم اردیبهشت بازمی‌گردد؛ جایی که یک پسر جوان با سطح هوشیاری ۴ جی‌سی‌اس، با آمبولانس اورژانس به بیمارستان ولایت مشهد منتقل شده بود. وضعیت ظاهری او نشان می‌داد که احتمالا بر اثر سقوط از بلندی و ضربه شدید به سر بیهوش شده است. تلاش پزشکان برای درمان او بی‌نتیجه ماند و صبح دوشنبه به‌علت شدت جراحات جانش را از دست داد.

ماجرای گم‌شدن حسین

به‌علت مشکوک‌بودن ماجرا، افسران کلانتری نجفی که از ابتدا پیگیر این پرونده بودند، موضوع را به بازپرس جنایی اعلام کردند و با حضور قاضی صادق صفری همراه با تیم جنایی در محل، مشخص شد که این پسر نوجوان یک روز پس از ورود به سال هجدهم زندگی‌اش جانش را از دست داده است و در روز وقوع حادثه نیز همراه با چهار نفر دیگر از دوستانش بوده است.

پدر متوفی اولین فردی بود که برابر مقام قضایی اعلام کرد عصر همان روز با پسرش تماس گرفته و او اعلام کرده است که با امیرحسین (پسر همسایه دیواربه‌دیوارشان) و چند نفر از دوستانش بیرون رفته‌اند و تا غروب برمی‌گردد؛ اما برنگشتن حسین، خانواده را نگران می‌کند که در نتیجه به خانه همسایه مراجعه می‌کنند. پدر امیرحسین، اما به‌جای اینکه آنها را در یافتن پسرشان کمک کند، در حرکتی دور از انتظار اقدام به ضرب‌وشتم پدر می‌کند و اجازه صحبت به امیرحسین نمی‌دهد. در ادامه، خانواده متوفی شماره مرتضی (جوانی که روز حادثه با حسین بود) را پیدا می‌کنند و او تلفنی ماجرای سقوط از کوه را مطرح می‌کند و آدرس بیمارستان را به خانواده‌اش می‌دهد.

حسین از ساختمان افتاد

با دستور قاضی صفری، چهار جوان دستگیرشده دیروز به دادسرا منتقل شدند تا آنچه را در روز حادثه رخ داده است، تشریح کنند. بازپرس جنایی با تفهیم اتهامی که در انتظار این جوانان بود، از آنها خواست تا با روشنگری و بیان حقیقت، درواقع به خودشان کمک کنند.

در ادامه این جلسه، آنها مدعی شدند که محل حادثه اصلا کوه‌های انتهای خاقانی نبوده است و آنها پیکر نیمه‌جان رفیقشان را به این منطقه انتقال داده‌اند. در ادامه مشخص شد که پدر یکی از این افراد نگهبان یک ساختمان درحال ساخت در همان منطقه است و او نیز برای کمک به پدرش به آنجا می‌رود. روز حادثه، چون جمعه و روز تعطیلی کارگران بوده است، این پنج جوان تصمیم می‌گیرند برای دورهم‌نشینی و خوردن مشروب به این ساختمان بروند. این جوان‌ها با بطری یک‌ونیم‌لیتری مشروب به بالای این ساختمان می‌روند و پس از نوشیدن الکل حال همه‌شان بد می‌شود و ناگهان صدای بلندی می‌شنوند. در ادامه مشخص می‌شود حسین از بالای ساختمان به‌دلایلی نامشخص به پایین و روی رمپ ورودی پارکینگ سقوط کرده است.

ترسیده بودیم!

این جوان‌ها برای اینکه مشکلی برای نگهبان ساختمان (پدر یکی از افراد حاضر در جلسه) پیش نیاید و شغلش را از دست ندهد، بدن حسین را به منطقه کوهستانی منتقل می‌کنند و بعد از صحنه‌سازی به اورژانس ۱۱۵ زنگ می‌زنند. بعد از حضور آمبولانس اورژانس و انتقال مصدوم به بیمارستان هر چهار نفر می‌ترسند و از صحنه متواری می‌شوند.

ادعای این چهار جوان درحالی ثبت شد که هنوز اتهام قتل در پرونده همچنان وجود دارد و تحقیقات بعدی علت اصلی مرگ این نوجوان را مشخص خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->